O nama

Baucentar Trgošped je otvoren 04.05.2011. godine u Kaknju, na adresi Rudarska bb, nakon 21 godine iskustva u maloprodaji građevinskog materijala. Sa promjenama navika potrošača, pojavila se potreba za moderno opremljenim marketom u kojem će potrošač moći pronaći sve što mu treba za izgradnju, uređenje i renoviranje svog doma i vrta.

Naša misija je od početka bila omogućiti klijentu ugodno iskustvo kupovine građevinskih materijala, mašina i alata, tako što market prilagođavamo potrebama modernog potrošača, proizvode koje nudimo na policama pažljivo biramo u skladu sa zahtjevima potrošača koji želi inovativne, kvalitetne, konkurentne i ekološki prihvatljive proizvode u svom domu, te tako što zapošljavamo profesionalce koji mogu ponuditi adekvatno rješenje za svaki problem prilikom gradnje ili renoviranja. 

Naša vizija se krije u želji da budemo market koji postavlja standarde izvrsne usluge, prati trendove i promjene u životnim navikama potrošača te svoju ponudu prilagođava modernom potrošaču pazeći uvijek na kvalitet i pouzdanost proizvoda koji nudimo na policama online i offline marketa.

Ako smo vas zaintrigirali onim što radimo, zapratite naše profile na društvenim mrežama Facebook i Instagram, te posjetite naš market na adresi Baucentar.ba.